Macie rację, z tym że prawda leży po środku, są kobietki (delikatne, bezmózgie ąę) które nie powinny nigdy siedzieć za kierownicą (kto im dał prawko :?: debil pewnie :!: ), ale są również PANIE świetnie radzące sobie za kółkiem i należy to uszanować. Trzeba również pamiętać że panowie niektórzy to gorsze p..dy niż Panie i to już jest żałosny widok. Zmorą w cięższych warunkach są przypadki skrajne czyli cwaniaczki (bystrzachy) i siermięgi (jełopy) i to niezależnie co mają w majtkach, jak się takie dwa spotkają to w najlepszym wypadku jest kolizja no i korki gotowe :diabelski_usmiech . Tu potrzeba oleum a nawet dużo oleum w odpowiednim miejscu :wink: , poza tym więcej uśmiechu, życzliwości, bo nawet ten jełop to też człowiek (może ma słabszy dzień, może to jego pierwszy raz) i trzeba być wyrozumiałym :spoko .
Nie działa mi przycisk centralnego zamykania drzwi od środka
Zwiń
X
-
Nie działa mi przycisk centralnego zamykania drzwi od środka
Witam, mam kłopot z centralnym zamkiem w mojej octavii kombi 99 rok.
Nie działa mi przycisk centralnego zamykania drzwi od środka (ten przycisk na drzwiach kierowcy obok przycisków otwierania elektrycznych szyb).
Usterka ta nie jest strasznie uciążliwa ale chciałbym ją naprawić
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedziOctavia kombi '99 1,9 TDI AGR
Polubiłem diesla
-
-
zobaczę te bezpieczniki. Bodajże numer 5. Ale normalnie centralny mi zamyka i otwiera z kluczyka. Dodam że od środka centralny mi otwiera. Tylko nie działa zamykanie.
Dodatkowo musze zrobić tylną elektryczną szybę bo nie działa. Może też ona coś psuje.
Zajrzę do auta przy wolnej chwili i dam znać :lol:Octavia kombi '99 1,9 TDI AGR
Polubiłem diesla
Komentarz
-
-
nie śmiej się kolego, u mnie nie działał prędkościomierz, silnik szarpał, komputer pokazywał cuda, wskaźnik paliwa piszczał na zakrętach. Wszyscy stawiali na czujnik prędkości, który kupiłem i pojechałem wymienić. Nic to jednak nie pomogło. I co się okazało? SPALONY BEZPIECZNIK! POMYŚLAŁBYŚ???? PO WYMIANIE WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY!
Komentarz
-
Komentarz